За нас

Доставяме в цяла България на цени от 20 до 80 лв.

Монтираме в цяла България.

 

Фирмата се занимава с проектиране, доставка, монтаж и гаранционен и следгаранционен ремонт на отоплителни, термопомпени, соларни, климатични и фотоволтаични инсталации в цяла България от 2004 г.

Работили сме както по апартаменти, къщи, офиси и заведения, така и по хотели и заводи.

Девизът ни е: „Невъзможен монтаж, няма.”

Нашият екип

Млади, мотивирани и отдадени на работата хора. Държим да сме иновативни, следвайки и налагайки най-новите технологии на монтаж. При нас ще получите отлично обслужване, като винаги следваме инструкциите и желанията на клиента, добавяйки експертното си мнение.

Нашата мисия

Главната цел на фирмата е да осигури комфорт на клиентите си, спестявайки им средства и излишно напрежение. Държим клиентите ни да ни познават като коректна и лоялна фирма на която могат да разчитат.

Нашите услуги

Доставка – Предлагаме най-богатата гама продукти от всички фирми в България, като имаме решение за всяко приложение.

Монтаж – Съвременните технологии на монтаж които прилагаме гарантират безпроблемна работа на съоръженията и дълговечност на инсталациите. При нас ще получите надежден и естетически издържан монтаж.

Сервиз – Сервизната дейност се изпълнява от сервизен техник с 30 годишен опит във сервизирането на промишлени и домашни съоръжения.

Основните марки с които работим

BURNiT, GREYKO, FERROLI, PRITY, VIESSMANN, BOSCH, DAIKIN, TOSHIBA, LG, AMBIENTE & CALORE, TIM SISTEM, RADIATORI 2000, ALL-THERM, INNOVA, ЕЛДОМ.

Клиентите ни

Едни от по-големите ни клиенти са:

Завод MAUER, завод Промишлина енергетика, двореца в Балчик, х-л Людо, в-к Реклама, радио Браво, р-т Хамбара, р-т Varna View и др.

Цените ни

Добрият бизнес трябва да е изгоден и за двете страни. Погрижили сме се да бъдем конкурентни и агресивни ценово. При нас ще получите гарантирано най-ниската цена в България.