Tермопомпенатa система въздух-вода на Mitsubishi Electric предлага ново и ефективно решение за отопляване на домове. Нейният уникален енергоспестяващ алгоритъм я направи още по-умна.

Mitsubishi Electric е лидер в индустрията в производството на отоплителни и охладителни системи - това е доказателство за високи стандарти и отдаденост на баланса между комфорт и устойчивост. Енергийната ефективност е на първо място, което поставя продуктите на Mitsubishi Electric на челните места в своята област.
Термопомпената система въздух-вода на Mitsubishi Electric е въплъщение на тази отдаденост на устойчивостта. Тя вече присъства в много домове в Европа и по света и е чудесен пример за експертните умения за проектиране на иновативни решения, които предоставят комфорт без да жертват ефективност.

Разработихме технология за управление на отоплението с гореща вода за термопомпена система въздух-вода, монтирана в домове в цяла Европа.
Тази система въздух-вода разпределя горещата вода, генерирана от термопомпата, във всяка стая, за да отоплява цялата къща.

Нашата нова технология осъществява управление на отоплението с гореща вода, което отговаря на топлинни характеристики, вариращи за всяка сграда, като по този начин се постига както комфорт, така и спестяване на енергия.
Определя температурата на водата, като отчита топлинните характеристики

Нашата нова технология за управление на отоплението с гореща вода определя оптималната температура на водата в зависимост от колебанията на температурата навън и на температурата в стаята, като се отчитат и топлинните характеристики на сградата.

Тя подобрява чувствителността когато биват променени настройките на термостата, и намалява колебанията на температурата в стаята след като бъде достигната зададената температура, което увеличава комфорта на обитателите.

Освен това намаляването на ненужната работа на термопомпата увеличава ефективността на работата ѝ, което води до по-голямо спестяване на енергия.

Подови климатици

Климатици MITSUBISHI MFZ – KT

4,169.00лв.6,619.00лв.

Инвенторни и хиперинвенторни климатици

Климатици MITSUBISHI MSZ – LN

2,799.00лв.5,899.00лв.

Инвенторни и хиперинвенторни климатици

Климатици MITSUBISHI MSZ-AP

1,729.00лв.3,779.00лв.

Инвенторни и хиперинвенторни климатици

Климатици MITSUBISHI MSZ-EF

2,229.00лв.3,599.00лв.

Инвенторни и хиперинвенторни климатици

Климатици MITSUBISHI MSZ-FH

2,359.00лв.3,499.00лв.

Инвенторни и хиперинвенторни климатици

Климатици MITSUBISHI MSZ-HR

1,379.00лв.2,219.00лв.

Касетъчни климатици

Климатици MITSUBISHI SLZ – M

2,899.00лв.5,079.00лв.
-10%

Термопомпи Split-система

Термопомпи MITSUBISHI Power Inverter

5,778.00лв.8,172.00лв.
-10%
Този сайт използва бисквитки, за да подобри своята работа. Научете повече в нашата Политика за поверителност.